Att sätta sig in i en rökares tankebanor

För en icke-rökare är det mycket svårt i att sätta sig in i en rökares tankesätt. Varför fortsätter man att röka cigaretter om det är dåligt för kroppen eller hur kan man tycka det är gott. Men med lite empati och inlevelseförmåga går det att ta plats i en rökares kropp, inte minst då det idag finns många bättre alternativ till vanlig rökning.

Vanlig rökning har gått tillbaka alltmer i trenden. Numera har många rökare ersatt de vanliga cigaretterna med vapeing och e-cigg. Hos https://www.premiumvape.se/ kan du köpa dina egna e-cigg och på så vis också förstå varför rökare ser en ljusning med just rökning.

man som vejparDen olikartade upplevelsen av rökning

Två upplevelser – samma syssla. Den ena älskar doften, känslan och suget medan den andra drivs iväg av det fortare än kvickt. Att vara icke-rökare och umgås med en rökare kan vara svårsmält ibland, även för de bästa av vänner, men numera finns det ett lättare alternativ för att få två olika personer att umgås. Vapeing!

Vapeing

Att vejpa är en skonsammare form av rökning då det involverar e-cigaretter. E-cigaretter kan köpas med e-juice i vilken du kan bestämma nikotinhalten och på så sätt dämpa ditt röksug successivt. E-juicen behöver knappt bestå av något nikotin alls, vilket också underlättar om du har en vän som inte röker men som ändå vill inhalera lite.

Den eldiga debatten

Att röka eller icke röka, det är frågan. Rökfrågan ingår i en het och eldig debatt, lika eldig som själva cigaretterna. Rökare tvingas uppmanas till att sluta och icke rökare fortsätter tjata om att debatten bör eldas på ytterligare. Vore det inte underbart om båda parterna kunde vara lika respektfulla och försöka förstå varandras brister och vanor (eller ovanor)? Ju mer en rökare tvingas skämmas för sin vana desto mer konflikter uppstår. Har vi inte alla brister och svagheter med bagage på axlarna? Allt vårt bagage kan inte ifrågasättas eftersom vi alla är människor och har saker vi har svårt eller lätt för. Det finns alltid kompromisser som kan göras för att rökare och icke rökare kan samsas sida vid sida.